Thursday, August 17, 2023

Magic Potion cross stitch pattern / Магічне Зілля схема вишивки хрестиком

Time to get spooky! Here is last year's addition to my Halloween series of patterns - Love Potion bottle, that will add a bit of glamour to any Halloween decor! The bottle is 12cm high, with DMC and Kreinik threads used. Cute and easy project. The pattern and tutorial is available in my shop livingontherainbow.etsy.com

Минулорічна Геловинська новинка #livingontherainbowpatterns, яку я не показала тут, пляшечка з магічним зіллям. І хай вас не вводить в оману його зелений колір та підозрілі фіолетові гриби, це не якась там присипляюча настоянка чи сироватка правди, це Приворотне Зілля  (версія №10, найпотужніша). Всі ж пам'ятають, що створити чи імітувати Любов неможливо, тож цей напій викликає шалений, непереборний потяг до того, хто зварив зілля.

Зіллєваріння - нелегка справа, вчитися їй треба ооой як багато років. Чи знали Ви, наприклад, що крім різних романтичних інгредієнтів, як от пелюстків троянд, до такої магічної настоянки входить і слиз слимаків, зібраний на повний місяць? Так-так, а ви думали, звідки ж у зілля цей гарний зелений сяючий колір? :)

МК англійською мовою. Іграшка вишита на Aida 18 каунту, вам знадобляться нитки DMC та дрібка блискучого Kreinik для особливого ефекту. Іграшка доволі проста, ніякі особливі аксесуари для неї не потрібні.

Придбати схему можна в моєму магазині

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.