Saturday, June 17, 2023

Book of Shadows Cross Stitch SAL / Спільний відшив "Книга Тіней"

It's time for a Halloween stitch along! This Book is a must-have for every Witches Library! 

The Book of Shadows features 8 monsters/creatures and literary characters, hand-picked by me and my team. Those were carefully cross-stitched and locked inside with a padlock and a strong chain. Some of them have humanoid form... one does not have a form at all, and at least one furry creature sneaked into the party too.  

Pre-sale available now in my Etsy shop

Stitching starts July, 21st. 

Давно хотіла провести справжній СП. Ті, хто зі мною давно, пам'ятають історію з іншими дизайнами на магічну тему :) Але, ось трохи інше, але про магічну бібліотеку, та саме про книжкову поличку справжньої Відьми :) Розумію, що ця тема не для всіх. Але тих, хто любить магію, чарівників, відьомські штучки (а також, хто вже шив Книгу Зіллєваріння), активно запрошую прийняти участь! Долучайтеся, компанія буде інтернаціональна, що також дуже цікаво!

Ця Книга Тіней буде відкриватися поступово, кожна глава містить того чи іншого Геловінського персонажа. Відшивати будемо поетапно, потім збирати її та прикрашати. До Геловіна маємо закінчити "писати" книгу. 

Проект платний. Зараз - передзапис, до 22 червня діє знижка -20%. Ви отримаєте попередні інструкції та список матеріалів до Книги. Проект англійською мовою, але у вас буде мій повний супровід та допомога. Перший етап - 21 липня. До того часу буде можливість підготуватися та придбати все необхідне. 



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.